L’Ajuntament de Llucmajor dóna la benvinguda als 20 nous alumnes treballadors dels programes mixts SOIB JOVE 2020 de Llucmajor

Nou curs SOIB

Es tracta dels projectes “Hortus Major II” i “ Bosc Major V” adreçats a menors de 30 anys

Un any més l’Ajuntament de Llucmajor durà a terme els programes mixts d’ocupació i formació de la convocatòria de subvencions SOIB Ocupació i Formació. Enguany es treballa en tres projectes, dels quals dos estan dirigits al col·lectiu de joves, per tal de millorar les seves possibilitats d’inserció laboral. 

Els projectes “Hortus Major II” i “ Bosc Major V” són programes mixts per a menors de 30 anys (SOIB JOVE Ocupació i Formació finançat pel SOIB amb la participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu ) on 20 alumnes-treballadors/es obtindran un Certificat de Professionalitat. 

“Hortus Major II” prepara per a obtenir un Certificat de Professionalitat de nivell 2 en “Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes”. Durant 12 mesos aniran combinant la seva formació amb un contracte laboral on aniran fent feina de jardineria per diferents espais del municipi, així com tasques de manteniment al viver municipal (desbrossament, manteniment de l’umbracle, del viver i sistema de reg, planters per a la posterior collita de productes…) aplicant els coneixements en els quals s’estan formant.

Per altra banda al projecte “Bosc Major V” amb una durada de 9 mesos els 10 alumnes-treballadors/es obtindran un Certificat de Professionalitat de nivell 1 “Activitats auxiliars en conservació i millora de forests” . Al llarg d’aquests mesos, a més de la formació faran feina en la neteja de diferents espais, així com tasques de conservació forestal, manteniment de camins, etc, per a millorar la imatge del municipi i fer tasques en prevenció d’incendis.

El batle del municipi, Éric Jareño i la regidora de Cultura i Formació, Xisca Lascolas, han donat la benvinguda als participants en aquests dos programes en un acte que ha tengut lloc a l’Ajuntament de Llucmajor.

Ho vols compartir?
Anterior
CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ D’AJUDES AL TEIXIT EMPRESARIAL PER IMPULSAR LA REACTIVACIÓ DEL MUNICIPI DE LLUCMAJOR
Següent
Els alumnes de 2n d’ESO coneixen l’arxiu municipal de Llucmajor
Menú