L’Ajuntament de Llucmajor destina 55.000 € per a ajudes al foment de l’esport en edat escolar

Esports Llucmajor

L’objectiu d’aquestes ajudes és promoure i facilitar l’accés a l’esport i donar suport als infants i joves que el practiquen

L’Ajuntament de Llucmajor llança una nova convocatòria d’ajudes destinades a clubs, associacions i entitats esportives amb l’objectiu de promoure i facilitar l’accés a l’esport i donar suport als infants i joves en edat escolar que el practiquen. 

Aquestes ajudes, dotades amb 55.000 euros estan adreçades a clubs, associacions i entitats que estiguin inscrites al  Registre d’Entitats Esportives de les Illes Balears i Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Llucmajor i que comptin amb esportistes en edat escolar (nascuts entre l’1 de gener de 2005 i el 31 de desembre de 2018) durant la temporada 2020/2021, amb llicència federativa expedida per la Federació Balear de la modalitat corresponent o estar inscrits en els Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca.

Per a poder accedir a les ajudes, que es poden sol·licitar fins el proper 15 de novembre, les entitats han de tenir el seu domicili a Llucmajor i els seus estatuts han de contemplar la pràctica de l’activitat física i/o esportiva. 

El regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor, Simó Adrover explica que “amb aquesta convocatòria volem donar suport als clubs i entitats esportives del nostre municipi per a que puguin fomentar entre els més joves la pràctica de l’esport”.

Per la seva part el batle Éric Jareño posa de manifest que es tracta “d’unes ajudes que tenen com a principal objectiu fomentar l’esport en edat escolar i facilitar la feina que duen a terme totes les entitats, clubs i associacions esportives del nostre municipi”.

D’aquesta manera, els clubs que compleixin amb els requisits que estableixen les bases de la convocatòria podran demanar ajudes per a diferents tipus de despeses, produïdes entre l’1 de juliol de 2020 i el 30 de juny del 2021 i pagades en el mateix període.

Així, es poden sol·licitar ajudes per a despeses derivades de l’organització d’esdeveniments, programes, campionats, tornejos, campus, actuacions, activitats esportives i de formació; roba esportiva  i material esportiu fungible específics i necessàris per al desenvolupament de l’esport; despeses federatives per conceptes d’afiliació a les federacions esportives de les Illes Balears o a la federació espanyola o internacional corresponent, així com quotes d’inscripció d’equips o d’altres tipus de despeses exigides per les federacions.

També són conceptes subvencionables les sespeses derivades d’allotjament, transport i manutenció d’esportistes, tècniques i directives per assistir a campionats, tornejos o de similars de caràcter autonòmic, nacional o internacional, inclosos als calendaris federatius oficials; les despeses de subministraments de la seu social del club com a llum, aigua, gas, telèfon, etc i les despeses de personal necessàries per al desenvolupament de l’activitat diària de l’entitat sol·licitadora, com a personal administratiu, personal tècnic, de neteja, etc.

Les ajudes també pode destinar-se a l’adquisició de trofeus i distincions i despeses derivades de serveis d’atenció sanitària, sempre que aquesta despesa no estigui subvencionada per una altra línia de subvencions. A més, també són subvencionables les despeses derivades de la contractació d’assegurances, excepte les previstes per les llicències federatives; les despeses de gestories en temes fiscals o laborals; els serveis en matèria de prevenció laboral.; les d’utilització d’instal·lacions públiques o privades per desenvolupar l’activitat esportiva, l’adquisició de material sanitari i de material per a l’adaptació a la normativa actual de lluita contra la Covid19, entre d’altres. 

Les sol·licituds per accedir a les ajudes s’han de presentar de forma telemàtic a la seu electrònica de l’Ajuntament de Llucmajor o al Registre electrònic general AGE.

Ho vols compartir?
Anterior
V JORNADES D’ESTUDIS LOCALS DE LLUCMAJOR
Següent
El Claustre de Sant Bonaventura acull les V Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor
Menú