L’Ajuntament de Llucmajor dedica les III Jornades d’Estudis Locals a la figura de Maria Antònia Salvà

Foro de Participació Ciutadana

Coincidint amb el 150è aniversari del seu naixement

L’Ajuntament de Llucmajor ha convocat la III Jornades d’Estudis Locals de la locaitat, que enguany estan dedicades a la figura de Maria Antònia Salvà, en el 150è aniversari del seu naixement (4 de novembre de 1969). Per aquest motiu, “es prioritzaran les ponències presentades al voltant de la figura de la nostra poeta, tot i que s’acceptaran igualment altes presentacions de temàtica lliure”, apunta el regidor de Cultura, Lluís Segura.

A banda d’estudiar, en aquesta tercera edició, la figura de Salvà, l’objectiu d’aquestes jornades, és “fomentar la investigació i la difusió de coneixements dintre dels diferents aspectes socials, culturals i científics del terme de Llucmajor”.

És per això que “estan convidats tots els investigadors i les persones interessades en aquests aspectes perquè hi participin, com a assistents o com a comunicants, ja que l’assistència és oberta i lliure per a tothom”.

PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS
Totes les persones interessades a participar en les Jornades han de fer arribar, abans del 9 de setembre a les 12 h, un resum de la comunicació d’un màxim de 10 línies o 450 caràcters mitjançant el formulari d’inscripció que es troba en el lloc web municipal (enllaç al capdavall). El comitè organitzador seleccionarà les comunicacions orals i serà l’encarregat d’organitzar-ne la presentació. El temps dedicat a cada presentació no podrà ser superior a 15 minuts.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria de ple extraordinari per a les meses de les eleccions del 26 de maig
Següent
“Col·leccionant fotografia” de Toni Catany, un passeig per la història de l’art de la imatge
Menú