L’Ajuntament de Llucmajor continua apostant per una Protecció Civil formada i equipada.

Amb una aposta continuada en la seguretat i la millora en la gestió de les emergències a Llucmajor, des l’Àrea de Policia s’han cedit 3 nous vehicles que s’incorporen als dos vehicles motocicletes tot terreny que es varen adquirir a principis d’any i als altres tres vehicles que ja disposava l’Agrupació de Voluntaris; un cedit per la Conselleria d’Interior l’any 2006 i dos cedits per l’Àrea de Seguretat els any 2018 i 2020.

La configuració actual del parc mòbil de l’Agrupació de Voluntaris permet, a més de traslladar una gran quantitat de voluntaris en els operatius i preventius, gestionar emergències d’extinció d’incendis, sanitàries, rescat en muntanya, muntar un lloc de comandament avançat per recerques i grans emergències, recerques en el mon rural i accés a llocs de difícil circulació amb les motocicletes tot terreny; en definitiva totes les tasques d’emergències que duen a terme els voluntaris de Llucmajor.

A l’acte de presentació del nous vehicles han assistit el Batle de Llucmajor, Eric Jareño, el Cap de
l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, Sergio Gálvez, i el Cap de la Policia Local, Sergi Torrandell, com a coordinador de l’Agrupació de Voluntaris.

El Batle de Llucmajor ha manifestat que “no em cansaré de posar en valor la tasca que duen a terme, de forma altruista, el voluntaris de Protecció Civil i la professionalitat amb la que duen a terme la gestió d’emergències, però no basta amb agrair la tasca, cal dotar-los de mitjans. Així, l’Ajuntament de Llucmajor, dintre de les seves possibilitats, els dota de mitjans: vestuari, material sanitari, material de rescat en muntanya, equips informàtics i vehicles. Anualment es destina una partida d’uns 10.000 € per material i es realitzen inversions en vehicles”. També ha volgut agrair la col·laboració desinteressada d’una empresa de Llucmajor que en agraïment a la tasca dels voluntaris ha pintat els vehicles amb els colors de Protecció Civil.

Aquest agraïment de l’Ajuntament cap els voluntaris conclourà amb el sopar de germanor que anualment organitza l’Ajuntament de Llucmajor amb els voluntaris. Enguany està prevista l’assistència de 24 voluntaris dels 30 voluntaris que configuren l’Agrupació.

Ho vols compartir?
Anterior
Informació important sobre recollida de fems en dates de Nadal
Següent
Auxiliar infermeria
Menú