L’Ajuntament de Llucmajor adquireix un dron per a la Regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient

L’Ajuntament de Llucmajor, en plena era dels avenços tecnològics i amb la intenció de treure profit de les noves aplicacions i utilitats que la tecnologia ens ofereix, el passat dimecres dia 26 d’octubre, va inaugurar un nou mitjà material amb el qual compta la Regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient: el dron DJI Mavic 2 Enterprise Advanced.

El Batle del municipi, Éric Jareño, juntament amb el Regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Guillermo Roig, i el Coordinador Municipal de Platges com a pilot, després dels tràmits oportuns, van enlairar el dron amb èxit rotund. 

L’adquisició d’un dron suposa per a la Regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient poder realitzar, per una banda a l’àrea de platges, tasques de vigilància i control d’aforaments, prevenció, recerca de persones, exploració de zones de difícil accés, així com les aplicacions que, per altre banda, es podrien donar per a la cobertura de zones rurals per al control dels abocaments il·legals que es produeixen.

D’altra banda, pel Departament d’Urbanisme, suposa una gran ajuda per a la revisió del compliment de la legalitat i portar un adequat seguiment de les obres que s’estan realitzant.

Els drons tenen un gran potencial en àrees molt diverses, ja que es poden desplaçar ràpidament sobre terrenys irregulars o accidentats i superar qualsevol tipus d’obstacles, oferint imatges a vista d’ocell i qualsevol tipus d’informació que pugui ser recollida pels seus diferents sensors. 

L’Ajuntament de Llucmajor persegueix amb això la constant millora dels serveis, mirant sempre per la modernització i optimització dels recursos, en pro de l’eficiència. 

Ho vols compartir?
Anterior
Tràmit d’audiència de la T30 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS RELATIUS A LA RECOLLIDA I EL TRACTAMENT DELS RESIDUS SÒLIDS URBANS
Següent
Llucmajor es connecta amb bus directe a Son Llatzer
Menú