L’Ajuntament de Llucmajor adquireix nova maquinària per a la seva brigada per valor de 190.000 €

L’Ajuntament de Llucmajor modernitza la maquinària que utilitza en la feina de casa quotidianes la Brigada Municipal. Concretament s’han adquirit per part del Consistori, tres noves màquines que, d’una banda, millorarà les condicions de treball dels membres de manteniment, i d’altra banda, oferirà un millor servei al ciutadà.

Concretament s’ha adquirit un camió-cistella per a treballs en altura com relacionats amb obra de paleta, jardineria o enllumenat (entre altres), una mini excavadora amb una pala multifunció molt útil per a treballs de serveis viaris o obra de paleta i també de jardineria, ja que se li pot acoblar un braç esbrossador que pot dur a terme aquestes funcions en els camins del municipi. Finalment s’ha adquirit un “rider” per a tasques exclusives de jardineria com per exemple tallar la gespa de zones verdes o desbrossaments de zones més complicades o de difícil accés.

La inversió total realitzada per l’Ajuntament de Llucmajor ronda els 190.000 euros.

Per a Bernardí Vives, Regidor d’Entorn i Manteniment Urbà, “l’adquisició d’aquesta maquinària suposa una millora molt important, ja que aconseguim millorar la seguretat i optimitzem el temps de la Brigada Municipal, ja que els estem facilitant nous mitjans”.

Éric Jareño, batle de Llucmajor, va afegir que “modernitzar la maquinària de treball que utilitza en el dia a dia la Brigada Municipal redunda directament en el ciutadà, ja que és la Brigada qui, en moltes ocasions, s’encarrega d’esmenar avaries o desperfectes que el ciutadà ens comunica a través de l’app Línia Verda que tenim habilitada a aquest efecte”.

Ho vols compartir?
Anterior
Quemes agrícoles
Següent
NORMES DE SEGURETAT Espectacle de foc, pirotècnica, dimonis i diables 14/01/2023 BADIA GRAN
Menú