L’Ajuntament de Llucmajor adapta les voravies de s’Arenal per facilitar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament de Llucmajor desenvolupa un projecte de millora de l’accessibilitat de s’Arenal. Aquestes millores, que són possibles gràcies a la col·laboració amb l’Associació Amics de s’Arenal, consisteix en rebaixar i adequar les voravies per facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes millores, coordinades pels tècnics municipals i desenvolupades pel personal contractat gràcies al programa Visibles del SOIB, ha sorgit després de les converses i recomanacions de l’Associació Amics de s’Arenal, amb el seu president David Servera al capdavant.

La regidora de s’Arenal, Noemí Getino, explica que “aquest projecte de millora és molt important perquè ha nascut de la col·laboració entre Ajuntament i Associació i respon a les necessitats plantejades pel col·lectiu arenalenc en diverses reunions”.

En aquest sentit, el responsable de l’Àrena de Manteniment, Bernadí Vives, afegeix que el programa de millora de l’accessibilitat tindrà una durada de sis mesos, és desenvolupat gràcies a les contractacions efectuades dels treballadors del programa Visibles del SOIB” i reconeix que “sóc conscient de què hi ha més zones que necessiten també aquestes millores, però les anirem duent a terme una vegada que s’hagi acabat a s’Arenal, que és el primer dels nuclis del municipi on es realitza”.

Obres de millora per Esborra havies de ser anant per tal d’adaptar-les a les persones amb mobilitat reduïda que són un rebaixos de les aceres de s’Arenal amb el personal del SOIB.

Aquesta tasca ha estat possible gràcies a La colaboració i solicitut de l’associació amics de S’Arenal amb el seu president, David Servera per facilitar a persones amb mobilitat reduïda.

Gràcies a les contractacions de personal pel programa del SOIB Visibles, els tècnics de l’Ajuntament han creat el projecte i una brigada que durant sis mesos durà a terme aquestes obres.

Som conscients de què hi ha molts d’indrets que necessiten també aquestes millores i adaptacions i és una cosa que continuarem fent una vegada que hagi conclòs aquesta primera fase.

La regidora de s’Arenal Noemí Getino explica que hem volgut començar per la zona de s’Arenal perquè he detectat que era de les que més necessitava aquestes millores i per aquest motiu, i gràcies a la col·laboració i diverses reunions amb els reponsables de l’Associació d’Amics de s’Arenal ho hem pogut posar en marxa d’una manera ràpida, ja que me vaig comprometre amb ells que aquesta seria un projecte que desenvoluparíem tot d’una que ens fos possible”.

Ho vols compartir?
Anterior
Difusió pública del programa SOIB 30 Formació i Ocupació
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor bonificarà el 95% de la Plusvàlua als hereus, el màxim permès per la Llei
Menú