L’Ajuntament amplia l’horari dels parcs verds gràcies a la contractació de set operaris

L'Ajuntament amplia l'horari dels parcs verds gràcies a la contractació de set operaris

L’horari d’hivern serà de 8.00 a 18.00 hores cada dia de l’any a excepció de dia 25 de desembre i 1 de gener

L’Ajuntament de Llucmajor ha ampliat l’horari d’obertura dels tres parcs verds del terme municipal gràcies a la contractació de set nous operaris a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Fins ara els tres parcs verds del terme obrien tots els dies de la setmana de 9.30 a 14.00 h. i de 14.30 a 17.00 h. excepte els dimecres, diumenges i festius que romanien tancats. Ara s’ha establert un horari d’estiu i un d’hivern.

Així, a l’estiu el nou horari estableix que en s’estiu els parcs verds només romandran tancats els diumenges horabaixa. L’horari és de 8.00 a 14.00 h. i de 14.30 h. a 20.00 h. de dilluns a dissabte i el diumenge de 8.00 a 14.00 h.

Pel que fa a l’horari d’hivern, destaca que s’obriran cada dia de l’any i sense interrupció des de les 8.00 a les 18.00 hores, a excepció de dia 25 de desembre dia de gener.

El batle de Llucmajor, Bernadí Vives (El PI), explica que “amb la contractació d’aquests operaris podrem tenir més hores obert perquè els ciutadans tenguin el màxim de facilitats per a fer ús dels parcs verds a tot el terme municipal. Creim que amb aquest horari tan ampli ja no hi haurà excuses per a no reciclar i vull fer una crida perquè se’n faci ús. Hi ha molta gent conscienciada que fa l’esforç de reciclar bé i utilitzen els parcs verds però malauradament n’hi ha que no”.

Vives afegeix que “esperam que amb aquesta ampliació d’horaris dels parcs verds minvin els abocaments descontrolats a zones on hi ha contenidors perquè, en cas contrari, n’haurem d’anar llevant com ja hem fet a alguns indrets de foravila perquè eren punts conflictius”.

En aquest sentit, el batle recorda que s’han aplicat sancions a particulars de 300 euros per abocar residus de forma indeguda i que s’està estudiant la possibilitat d’augmentar la quantia d’aquestes sancions que, en alguns casos, podrien arribar als 6.000 euros.

Els tres parcs verds del terme de Llucmajor són els de Son Gall de Llucmajor (camí de Cala Pi), sa Costa de Badies (confluència del carrer de Santa Catalina de sa Torra i el carrer de l’Óssa Major de Badia Blava) i el de s’Arenal (rotonda de la carretera MA-6014, km 1, al costat de la depuradora de s’Arenal).

Ho vols compartir?
Anterior
La densitat de moscard tigre es manté estable en el terme de Llucmajor
Següent
Pregó de les Festes de Sant Cristòfol 2016 disponible en paper i format digital
Menú