La recollida de roba i calçat torna a augmentar a 2018 i arriba als 88.500 kilograms

La recollida de roba i calçat torna a augmentar a 2018 i arriba als 88.500 kilograms

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Llucmajor, Càritas i Deixalles

La col·laboració entre l’Ajuntament de Llucmajor, la Fundació Deixalles i Càritas dona els seus fruits pel que fa a la recollida de roba i calçat i ha tornat a augmentar l’any 2018. Al municipi hi ha prop d’una trentena de contenidors de recollida de roba de la Fundació Deixalles i la seva utilització augmenta contínuament.

La regidora d’Atenció Social, Maria Antònia Gil, destaca aquestes xifres: “Des de l’Ajuntament de Llucmajor volem donar les gràcies a tota la gent que fa ús d’aquest servei i a l’hora expressar la satisfacció que suposen unes xifres que augmenten de forma més que considerable any rere any”, manifesta Gil. .

Així, durant l’any 2018 s’han recollit 25.097 kg a Càritas i 62.350 en els contenidors de la Fundació Deixalles, fent un total de 88.447 kg, una xifra superior a la de 2016 (50.143 kg) i la de 2017 (81.490)

Recordar que tot el material recollit passa a ser gestionat per Càritas i per la Fundació Deixalles que el destinen a contribuir a construir una societat més justa i sostenible afavorint la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió de les Illes Balears, mitjançant activitats relacionades, principalment, amb els residus i la millora del medi ambient.

Ho vols compartir?
Anterior
Iniciades les tasques d’exhumació de la fossa del cementiri de Llucmajor
Següent
Renovació de DNI a Llucmajor
Menú