La Policia Local detecta 73 vehicles abandonats a tot el terme municipal

La Policia Local detecta 73 vehicles abandonats a tot el terme municipal

Ho ha notificat als propietaris, els quals els han de retirar

La Policia Local de Llucmajor ha detectat fins a 73 vehicles abandonats en el decurs de la darrera campanya de detecció realitzada a tot el terme municipal durant 20 dies i en la qual participaren 26 agents del cos de seguretat municipal.

Els propietaris dels vehicles ja han estat notificats de la seva obligació de retirar el vehicle. En cas de no fer-ho, hauran de pagar els 85 euros del preu de la grua als quals s’hauran d’afegir 10 euros diaris per la custòdia del vehicle. Aquesta quantitat se suma a la dels 200 euros de sanció per abandonament de vehicle a la via pública, una quantitat que és de 100 euros si es fa efectiva en el termini de reducció del 50 per cent.

Dels 73 vehicles detectats, la majoria estan abandonats a carrers de s’Arenal (24), Llucmajor (16) i en el polígon de Son Noguera (11). La resta es reparteixen a tots els nuclis i urbanitzacions del terme municipal.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor modifica el PGOU per evitar la degradació d’una illa urbana
Següent
El Govern balear destina 1 milió d’euros a la compra d’un teatre a Llucmajor i a la millora de Gran i General Consell de s’Arenal
Menú