La Policia Local de Llucmajor va participar a Madrid al “1er Encuentro Nacional de Agentes Tutores

La Policia Local de Llucmajor va participar a Madrid al “1er Encuentro Nacional de Agentes Tutores

El passat dia 3 de juny en el Centre Integral de Formació i Seguretat d’Emergències (CIFSE), coincidint amb el 175è aniversari de la fundació del cos de la Policia Municipal de Madrid, es va dur a terme la Primera Trobada Nacional d’Agents Tutors, sota el lema “Los menores nuestra razón de ser”.

Hi varen assistir representants de diversos municipis de les Comunitats d’Andalucía, Aragón, Illes Balears, Castilla-León, Castilla-La Mancha, Catalunya, Comunitat Valenciana, Extremadura, Múrcia, Comunidad Foral de Navarra, País Vasco i Comunidad de Madrid.

El representant autonòmic balear va parlar del model de policia tutor implantat en aquesta Comunitat Autònoma.

Hi participaren destacats professionals del camp de la docència, entre ells, de les universitats d’Alcalá i Comillas i d’altres relacionats amb el món de la infància i la joventut .

L’objectiu fou analitzar les situacions de risc comunes per als menors, estudiar els diferents models de gestió existents, tractant d’establir estàndards d’actuació i servir de fòrum d’intercanvi d’experiències entre els assistents.

Finalment es va dissertar sobre els nous models de comportament, les noves amenaces, i l’estudi de nous camps d’actuació del Policia Tutor de les distintes policies locals de l’Estat.

Ho vols compartir?
Anterior
Nit d’havaneres a Llucmajor
Següent
Resultats de les campanyes de donació de sang del mes de juny
Menú