La Policia Local de Llucmajor identifica i denúncia als responsables de dos abocaments d’enderrocs en el municipi

La Policia Local de Llucmajor va aconseguir en la jornada d’ahir evitar dos abocaments d’enderrocs en el municipi, que suposaven contaminar l’entorn del torrent de Son Verí i en el Polígon industrial de Son Noguera amb més de 50 saques i un pes aproximat de 1.000 quilos de materials d’obra.

Aquestes intervencions van permetre identificar i denunciar als infractors en el moment en què realitzaven els abocaments.

En paraules de Éric Jareño, batle de Llucmajor “hem de felicitar-nos per aquestes accions de la nostra Policia Local, que fa seguiments a través d’anteriors abocaments per a poder investigar i localitzar a aquests incívics que contaminen el nostre municipi”. D’altra banda Jareño va indicar que “les sancions per aquesta mena d’accions van entre els 1.000 i els 3.000 euros, i des del Consistori s’aplicarà mà dura amb infraccions que el que fan és contaminar el nostre municipi i van en contra del medi ambient”. 

El batle de Llucmajor, a més, ha lamentat l’actitud irresponsable de persones que utilitzen qualsevol espai de la via pública per a desfer-se d’estris voluminosos, que embruten el paisatge i que atempten contra la salubritat i la seguretat ciutadana.

La Policia Local de Llucmajor va instar els sancionats a retirar els abocaments, perquè, d’aquesta manera, no quedessin restes visibles en el lloc que suposessin contaminació o un risc davant possibles pluges en interferir en el llit del torrent.

Des de l’Ajuntament de Llucmajor volem felicitar la nostra Policia Local per haver contribuït a la identificació i posterior denúncia dels causants d’aquests fets.

Ho vols compartir?
Anterior
Programa Fires 2022
Següent
Informació tornejos Zona Gaming
Menú