La plaça de Sant Bonaventura de Llucmajor, nou espai sense fum

L’Ajuntament de Llucmajor i l’Associació Espanyola contra el Càncer han signat un conveni mitjançant el qual es declara la plaça de Sant Bonaventura de Llucmajor com a Espai Lliure de Fum.

En l’acte de la signatura, s’ha instal·lat a més, el distintiu que acredita aquest espai del centre de Llucmajor lliure de fum, per la qual cosa, a partir d’ara, no està permès fumar en la pròpia plaça. Aquests distintius persegueixen també augmentar la sensibilització de la població del municipi enfront del tabaquisme, així com difondre la iniciativa #RespiroLibre de l’AECC.

Aquesta iniciativa passa per adaptar els entorns en els quals la població es mou habitualment, i facilitar hàbits de vida saludables, com viure sense tabac i fomentar i educar a la població més jove en el no consum de tabac, a més de cuidar el medi ambient.

Per al regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Llucmajor, Gabriel Rojo, amb aquesta mena d’accions pretenem evitar patologies associades al tabaquisme, a més d’intentar evitar morts associades, que són absolutament evitables”.

Per al batle de Llucmajor, Éric Jareño, entenem que creant aquest tipus d’espais, fomentarem hàbits de vida més saludables entre els veïns i veïnes del nostre municipi. Reduir l’exposició de les persones al fum del tabac, és sens dubte, una acció que beneficia a tots”.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria sessió Ordinària de PLE del dia 22/02/2023
Següent
Contracte menor per a la representació de 2 obres de teatre infantil, al CEIP Badies, dia 3 d’abril de 2023
Menú