La piscina de Llucmajor romandrà tancada fins dia 26 de desembre per un problema de fuites d’aigua

La piscina de Llucmajor romandrà tancada fins dia 26 de desembre per un problema de fuites d'aigua

Per compensar, s’amplia l’horari de la de s’Arenal

Informam que la piscina de Llucmajor romandrà tancada durant tota la setmana per a solucionar un problema de fuites d’aigua que s’han detectat durant les tasques de manteniment. S’ha hagut de buidar, revisar les juntes i, posteriorment, es tornarà a emplenar i posar l’aigua als paràmetres de temperatura i sanitaris idonis.
Recordam que els usuaris poden fer ús de la piscina de s’Arenal i que per a compensar el tancament de la de Llucmajor, ampliam l’horari de la de s’Arenal que romandrà oberta de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 hores de forma ininterrompuda; dissabte 23 de desembre de 8.00 a 20.00 hores i diumenge 24 de desembre de 9.00 a 13.00 hores.

El regidor d’Esports, Tomeu Tugores, apunta que “ara que ha començat la nova empresa de serveis amb el nou model de gestió directa per part de l’Ajuntament i, ja que feiem aquestes tasques de manteniment, hem considerat oportú solucionar aquest problema de fuites d’aigua que és prou important i començar amb la nova gestió amb les instal·lacions en òptimes condicions”. “Si no hi ha cap entrebanc, pensam que dia 26 ja estarà oberta amb total normalitat”, afegeix.

Ho vols compartir?
Anterior
Les tarifes de les piscines baixen un 21 % més després del rescat de la concessió
Següent
Llucmajor contracta 14 joves desocupats per a dur a terme tasques d’interès general i social
Menú