Iniciades les obres de remodelació de l’escoleta municipal “Fada Morgana”

Iniciades les obres de remodelació de l'escoleta municipal "Fada Morgana"

S’executa un projecte de millora que permetrà adherir el centre a la xarxa del Govern balear

Les obres de millora de l’escoleta municipal Fada Morgana de Llucmajor ja han començat i el curs escolar vinent ja es podrà iniciar a les remodelades instal·lacions. “El pròxim dia 31 de juliol les obres han d’estar acabades i dia 1 de setembre ja ha de començar el nou curs escolar, d’aquesta manera haurem aconseguit que només el final d’aquest curs els nins i nines s’hagin hagut de moure el darrer tram del curs en què han estat a unes aules prefabricades on hi ha la banda de música”, explica la regidora d’Educació, Maria Barceló (MÉS).

L’objectiu del projecte de reforma de l’escoleta Fada Morgana 32 anys després de la seva construcció, és adequar les instal·lacions existents i en ús a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques. També s’adapta l’edifici a les condicions d’habitabilitat d’habitatges. Amb aquestes obres s’estableixen els requisits mínims dels centres de primer cicle d’educació infantil.

Barceló afegeix que aquestes obres de millora “permetran a més a més adherir l’escoleta Fada Morgana a la xarxa d’escoles infantils públiques del Govern de les Illes Balears amb la qual cosa podrem optar a línies d’ajudes i diferents programes que impulsin des de la Conselleria d’Educació i Universitat”.

L’escoleta municipal tendrà cinc unitats escolars infantils, abraçant el cicle complet de 0 a 3 anys i tendrà una capacitat per a 67 infants.

La regidora, que visità les obres juntament amb el batle de Llucmajor, Bernadí Vives (EL PI) i el regidor d’Urbanisme, Jaume Tomàs (MÉS), explica que entre altres millores, amb l’execució d’aquest projecte els sanitaris queden integrats de tal manera que els nins i nines no ha de sortir de l’aula per accedir-hi. Per altra banda, s’habilita una aula d’usos múltiples, espais d’esplai solejats i també amb porxos; una cambra d’higiene per al personal i persones adultes.

Aquestes obres compten amb un pressupost de 151.250 euros provinents d’una ajuda del departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca dins un pla especial d’inversions financerament sostenibles.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor organitza el I Saló d’Ocupació, Formació i Emprenedoria
Següent
Ampliació del camí de sa Torre que uneix el nucli urbà amb urbanitzacions
Menú