Iniciades les obres de demolició de les graderies del camp de futbol de s’Arenal

Iniciades les obres de demolició de les graderies del camp de futbol de s'Arenal

Fa cinc anys que estan precintades per un informe de perillositat de l’arquitecte

Dijous començaren les obres de demolició de la coberta de les graderies del camp de futbol de s’Arenal de Llucmajor, una solució reclamada que permetrà que els espectadors puguin fer ús de les graderies per seguir els partits, ja que fa prop de cinc anys que romanien precintades per motius de seguretat.

Aquest projecte compta amb un pressupost de 136.025,175 euros (IVA inclòs), d’una ajuda del Consell de Mallorca.

A l’inici de les obres hi assistí el batle de Llucmajor, Bernadí Vives (EL PI) i el regidor d’Urbanisme, Jaume Tomàs (MÉS) juntament amb tècnics municipals i els responsables de l’empresa CMG Agua y Energia, que executa les obres d’enderrocament.

Tomàs informà que les tasques d’enderrocament i adequació han d’estar acabades d’aquí a tres setmanes. “Consisteixen en la demolició de la coberta que és la part més complexa i un cop llevada la coberta també s’impermeabilitzen les grades, ja que quan es varen fer es preveia que no es banyarien i també es milloren les condicions d’accessibilitat i es deixen espais reservats per a minusvàlids”, apunta Tomàs.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Bartomeu Tugores (PSOE), explica que aquest espai cobert reservat pel públic ja es podrà utilitzar la temporada vinent: “Estava precintat perquè hi havia un informe de l’arquitecte que deia que suposava un perill pels espectadors perquè la coberta duia més pes del que podia suportar. En un moment donat es va contemplar l’opció de posar columnes però haurien dificultat la visió i, davant aquesta situació, l’opció elegida és enderrocar la coberta”.

El regidor d’Esports informa que aquestes obres “no afecten l’activitat esportiva perquè es va organitzar un calendari per tal que quan es facin les tasques no hi hagi cap entrenament ni partit” i informa que “segur que hi haurà algun moment que no tendrem aigua calenta però és una cosa que forma part dels inconvenients de la millora”.

Ho vols compartir?
Anterior
Escola d’estiu Llucmajor i s’Arenal
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor organitza el I Saló d’Ocupació, Formació i Emprenedoria
Menú