Inaugurada l’exposició “De la llum” de Marc Trivier, al Claustre de Sant Bonaventura

Inaugurada l'exposició "De la llum" de Marc Trivier, al Claustre de Sant Bonaventura

Dins el cicle “Els fotògrafs de la col·lecció de Toni Catany

El Claustre de Sant Bonaventura ha acollit la presentació de l’exposició “De la Llum” de Marc Trivier, fotògraf belga nascut el 1960. A l’acte hi ha assistit el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Llucmajor, Lluís Segura; el fotògraf, que anit impartirà una conferència (19.30 h. al Claustre) abans de la inauguració oficial a les 20.30 h; el comissari de l’exposició, Alain D’Hooghe i el director de la Fundació Toni Catany, Antoni Garau.

Ha estat precisament Garau qui ha anunciat que, en acabar l’exposició, Alain d’Hooghe farà donació de tres fotografies de Trivier de la seva col·lecció a la Fundació Toni Catany. Al claustre es mostren 47 obres seleccionades de les col·leccions del mateix comissari, de Marina Cox, del propi fotògraf i de la fundació.

Marc Trivier ha apuntat que no va arribar a conèixer personalment a Toni Catany però sí coneix la seva obra. En aquest sentit, D’Hooghe ha explicat que en un dels darrers viatges que van fer amb de Toni Catany a Brussel·les, visitaren la Maison européenne de la photographie on el fotògraf llucmajorer va conèixer l’obra de Trivier. “Tot i que formalment són molt diferents, record que en Toni en va sortir molt interessat emocionat” per l’obra de Trivier, ha explicat.

L’exposició romandrà oberta des d’avui, dia 20 d’abril, fins al pròxim dia 13 d’agost, al Claustre de Sant Bonaventura. L’horari de visites és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Els dissabtes de 17.00 a 20.00 hores.

Adjuntam dossier de l’exposició.

Documentació adjunta
330969. (Publicació dia 23-04-2018)
Enllaços

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria i ordre del dia del ple ordinari del mes d’abril
Següent
La Conselleria d’Educació i Universitat inverteix 120.000 euros a l’IES Llucmajor
Menú