Inauguració d’exposicions al Clautre de Sant Bonaventura

Inauguració d'exposicions al Clautre de Sant Bonaventura

El passat dimecres 6 de març el batle de Llucmajor inaugurà les sis exposicions del Claustre de Sant Bonaventura que s’han muntat amb motiu del Dia de la Dona i de les festes de Setmana Santa.

Francisca Berrocal i Joana Gómez, dues dones llucmajoreres i aficionades a la pintura, ofereixen un mostra conjunta d’olis, aquarel•les i acrílics, amb una gran varietat de paisatges i detalls que les autores han interpretat.

“La Mediterrània, la nostra mar, la mar de tots” és una exposició del Fons Mallorquí de Solidaritat, que fa un recorregut per la realitat dels països que conformen l’àrea mediterrània en l’àmbit de la demografia, la diversitat lingüística, el llegat cultural, el medi ambient, els recursos, etc. Ha comptat amb la col•laboració de tots els col•legis del terme municipal de Llucmajor, que han aportat una gran quantitat de maquetes i treballs relacionats amb la temàtica de l’exposició.

L’ONGD Mallorca Amiga ha muntat el recull “Dones d’Àfrica: el cercle de la pobresa”, amb motiu del Dia de la Dona Treballadora.

María José i Cristina Vizcaíno, també llucmajoreres, han recopilat un conjunt de 138 “Nancys de Famosa”, totes elles amb un vestit i un pentinat elaborats per aquestes dones aficionades a col•leccionar aquestes pepes.

També podreu visitar el XI Concurs de Fotografia, titulat “La dona en el segle XXI”, on hi ha exposades totes les obres presentades en el tradicional concurs que l’Ajuntament de Llucmajor organitza cada any.

Us convidam a gaudir d’aquestes exposicions, que es podran visitar de dilluns a divendres, de les 10.00 a les 14.00 h, i els divendres, dissabtes i diumenges de les 17.30 a les 20.30 h. El Dijous Sant i el Divendres Sant el Claustre de Sant Bonaventura romandrà tancat tot el dia.

Ho vols compartir?
Anterior
Programa d’actes en motiu del dia internacional de la dona
Següent
Activitats esportives del cap de setmana: del 8 al 10 de març
Menú