I Setmana Jove Llucmajor

I Setmana Jove Llucmajor

Del 23 al 25 d’abril va tenir lloc, a la plaça d’Espanya de Llucmajor, la I Setmana Jove. Aquesta activitat, organitzada des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor, amb el suport d’Ib.Jove, va comptar amb la participació de diferents entitats adreçades als joves del municipi.

Divendres 25 a partir de les 16:00 h ja hi havia expectació a plaça. En aquesta jornada no se va emprar la carpa, tot i que el temps amenaçava pluja. Per aquest motiu, les activitats se varen ajornar una hora. Devers les 17:00 h, els monitors de Calabruix varen iniciar un taller de fermalls i polserves que va ser tot un éxito de color i participació. Al mateix temps les nines del grup de dansa moderna d’Imaginàrium, dirigits per Laura del Gerport Complexe Esportiu varen fer una exhibició i un taller obert de dansa moderna. Seguidament, hi va haver una Zumba party dirigida des d’aquesta entitat i, en acabar aquesta, va començar la Màster Class de Zumba dirigida per Arelis de la Rosa de Carpe Diem i per Paquita del Gimnàs Apunt. Però el ritme i la música no va acabar aquí: la batucada Nòmades del Renou va prendre el relleu i, un cop acabada la seva actuació, va començar el Correfoc dirigit pels Dimonis de Capocorb. Després del foc i fum de la plaça d’Espanya l’escenari festiu es va desplaça a Rufino Carpena: era el torn de la festa Enquintada. Allà, un grup d’al•lotes del Grup de Joves Bona Ventura varen donar a conèixer l’equip guanyardor de la Gimcana Nocturna.

Des d’aquí volem agrair la col•laboració de totes les entitats i grups que varen fer que la I Setmana Jove fos una realitat. Fins l’anya que ve!

Ho vols compartir?
Anterior
Setmana Santa a Llucmajor 2014
Següent
Passarel·la Llucmajor 2014
Menú