Fotografia, pintura i escultura seran els eixos principals de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor

Cerca els tokens disponibles.

L’Ajuntament de Llucmajor dóna el sus a les Jornades d’Estudis Locals a la seva cinquena edició-

Un esdeveniment que se celebrarà els pròxims 5 i 6 de novembre, però que obri ja el període de presentació de comunicacions. “Ja començàrem a l’any passat un cicle per poder destacar tots els trets fonamentals del que representa la Cultura, i enguany volem que es mostrin tres noves disciplines i es destaquin els potencials de Llucmajor a través de la història”, ha comentat la regidora de Cultura Xisca Lascolas.

Les jornades tenen com a objectiu principal, fomentar la investigació i la difusió de coneixements dins els diferents aspectes socials, culturals i científics del terme. Per això, s’ha fet una convidada a tots els investigadors i les persones interessades en aquests aspectes perquè hi participin, com a assistents o com a comunicants, ja que l’assistència és oberta i lliure per a tothom. Al web municipal s’ha habilitat un espai on els interessants podem emplenar una butlleta explicant, breument, la temàtica de la comunicació. Després el comitè organitzador en farà la selecció i organitzarà el programa definitiu.

El Claustre de Sant Bonaventura serà, de nou, la seu de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor. Aquesta cinquena edició s’espera que pugui ser de manera presencial. Així i tot, des de l’àrea de Cultura es vol donar una empenta a aquest esdeveniment per potenciar el nombre de comunicacions. “Les jornades suposen una manera de conèixer-nos com a poble, de descobrir que s’ha fet al nostre municipi i valorar tot el llegat que ens han deixat tants llucmajorers al llarg dels segles”, ha expressat el Batle, Eric Jareño.

Ho vols compartir?
Anterior
V JORNADES D’ESTUDIS LOCALS DE LLUCMAJOR
Següent
Borsa de treball d’administratius/ives per a posteriors nomenaments com a personal funcionari interí
Menú