Fins a 5 candidats opten al premi “Arenaler de l’any” 2019

Fins a 5 candidats opten al premi "Arenaler de l'any" 2019

Es poden votar “online” o a les oficines d’atenció ciutadana


La presentació de propostes als premis “Arenaler de l’Any” que atorguen conjuntament els ajuntaments de Llucmajor i Palma, s’ha tancat amb 5 candidatures que poden ser votades fins al dia 30 de juny. 

Les votacions es poden fer “online” a través de l’aplicació de consultes de l’Ajuntament de Llucmajor ( www.llucmajor.org/consultes/ ) o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de s’Arenal (carrer Maria Antònia Salvà, 50) i, en el cas de Palma, a l’oficina del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi (avinguda d’Amèrica, 11).

La proclamació dels resultats i l’entrega del Premi Arenaler de l’Any, amb el trofeu de les Eines de Trencadors, s’efectuarà dins les festes de Sant Cristòfol de s’Arenal.

Cal recordar que l’objectiu és “premiar a aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s’Arenal” i que les candidatures amb els seus mèrits, són proposades per la ciutadania. A cada nominació hi consta una ressenya dels mèrits o trajectòria que la justifica.

CANDIDATURES
Cati Ballester Tomàs. “Nascuda a s’Arenal (1976). Persona activa i participativa de les tradicions i actes culturals de s’Arenal, assumint càrrecs de responsabilitat a confraries, agrupacions de ball de bot, la parròquia o l’escola Sant Vicenç de Paül”.

Antonio Espigares Rodríguez. Primer mecànic de motos de s’Arenal. Arreglava tot el que li encomanaven. Gràcies a la seva tasca, tothom podia anar a fer feina amb el seu vespino, oassa, montesa, guzzi o vespa. Gran mecànic, gran persona i molt simpàtic i alegra. Tot el món de s’Arenal passà pel seu taller i gaudí de la bona feina i tracte agradable.

Joan Jaume Sastre. “Va néixer el 1956. El 1978 acaba la carrera de magisteri i s’incorpora, com a mestre al CEIP S’Algar on tot d’una el fan secretari i, al cap de quatre anys, el 1982, n’esdevé director. Entretant es construeix l’escola de Son Verí on hi passarà, ja com a director. Els primers anys dirigeix, conjuntament, aquest centre i el de S’Algar. El 1999 va ser anomenat director del nou centre de secundària, l’institut d’educació secundària de s’Arenal, càrrec que va ocupar fins que s’inaugura el nou centre de l’IES la Ribera, el 2005, d’on n’esdevé el primer, i fins ara únic, director. Més de 40 anys de dedicació a l’educació a s’Arenal mereix un reconeixement”.

Ferran Muniesa Triay. “Nascut l’any 1983, director del CN Arenal i director del Trofeu Princesa Sofia de vela, per l’organització d’activitats i esdeveniments esportius, així com programes social; que contribueixen a la millora del benestar, la dinamització comercial i la projecció internacional de la zona de s’Arenal”.

Maria Perelló Mora. “Nascuda l’any 2005, regatista del CN Arenal destacada pels seus mèrits esportius entre els quals destaca el Campionat del Món de la classe Optimis guanyat els dos darrers anys consecutivament”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor tendrà 3 àrees d’aportació de residus vigilades, obertes 12 hores al dia
Següent
Llistats provisionals d’infants admesos a les escoletes municipals de Llucmajor
Menú