ESCOLES D’ESTIU 2022

Ens espera un estiu de conte!

Un any més us proposam una escola d’estiu divertida, creativa i educativa, als poliesportius municipals de Llucmajor i s’Arenal.

Les escoles d’estiu es faran de l’1 de juliol a l’1 de setembre de 2022, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, en quinzenes naturals d’onze dies d’activitat cadascuna. Com a novetat d’enguany, i sempre que la situació sociosanitària ho permeti, hi haurà servei d’escoleta matinera de 7.30 a 9,00 h (si hi ha un mínim de quinze famílies que ho sol·licitin)

Les escoles d’estiu de Llucmajor i S’Arenal són una alternativa pedagògica molt interessant per al temps de vacances dels nins i de les nines: tendran l’oportunitat de divertir-se aprenent, en un context d’educació no formal, i a partir d’activitats lúdic-esportives i recreatives molt completes i pensades especialment perquè guardin molt bon record d’aquest temps. Jocs, tallers, esports, creació, relació, diversió! Els banys a les piscines de Llucmajor i de s’Arenal seran el principal tret diferencial. En cas que no es pugui fer ús de les piscines per manteniment, hi haurà jocs d’aigua.

La sol·licitud de plaça serà en línia.

El procés serà el següent:

  • La preinscripció estarà oberta de dilluns 30 de maig a les 8.00 del matí fins a dijous 2 de juny a les 00.00 h als següents enllaços:
  • Les preinscripcions enviades fora del termini horari indicat no seran tengudes en compte.
  • L’assignació de places seguirà el procés descrit a les bases reguladores que podeu consultar als documents que trobareu al peu de la notícia
Documentació adjunta
Informació general 2022. (Publicació dia 24-05-2022)
Bases Català. (Publicació dia 24-05-2022)
Bases Castellà. (Publicació dia 24-05-2022)

Ho vols compartir?
Anterior
INFORMACIÓ PÚBLICA SOBRE L’APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS RELATIUS A LA RECOLLIDA I EL TRACTAMENT DELS RESIDUS SÒLIDS URBANS
Següent
Mercadet de Primavera
Menú