Els usuaris del servei d’aliments de Llucmajor gaudiran d’un menú de Nadal per celebrar les festes en família

Els usuaris del servei d'aliments de Llucmajor gaudiran d'un menú de Nadal per celebrar les festes en família

La iniciativa és possible gràcies a la implicació de 9 empreses de Mallorca que volen millorar les festes als més necessitats.

Aquesta nit de Nadal, els usuaris del servei de recollida d’aliments dels serveis socials de Llucmajor i els bancs d’aliments de S’Arenal i les Urbanitzacions, podran gaudir d’un menú especial. “Es repartiran 250 lots, composts per dos plats i unes postres amb l’aportació de fins a 9 empreses”, ha explicat el regidor de Serveis Socials, Gabriel Rojo durant la visita amb el Batle, Eric Jareño, a les cuines on es realitza tot l’àpat.  

 

Don Telas, Hotel Saratoga, Agromallorca SAT, Font Mallorca, Cooperativa Agrícola de Sóller, AnySolution, Juan Pinel Chef, LIDL, Lemonade i tot coordinat per Tommy Ferragut és el dispositiu que farà possible el menú de Nadal. A més es compta amb tot un seguit de voluntaris pel repartiment de tot el menjar. “El més important de tot plegat és la solidaritat que mostren tots plegats en aquests moments; és un exemple de col·laboració d’empreses, voluntaris, entitats i Ajuntament per ajudar als més necessitats”, ha comentat Eric Jareño.

 

Les cuines de l’hotel Saratoga amb el grup de cuiners de Juan Pinel seran el lloc i els artífexs del menú. A més dels productes, aportats per les diferents empreses, la majoria dels quals són de quilòmetre zero. També s’han organitzat uns torns de repartiment per tal que es puguin distribuir amb rapidesa. Els organitzadors han subratllat que es tracta d’uns plats que estan pensats perquè aguantin un o dos dies.

 

Aquest és el segon any consecutiu que des de l’àrea de Serveis Socials es tira endavant una iniciativa solidària durant el temps de Nadal. L’any passat, l’Ajuntament va convidar a la Nit de Nadal i a la Nit de Cap d’any a les persones majors que viuen soles a sopar a la residència municipal. “Necessitem que la gent prengui consciència de la importància d’ajudar als veïns i gràcies a iniciatives com aquestes es veu la solidaritat dels llucmajorers”, ha declarat Jareño.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria extraordinària d’ajuts per pal·liar els efectes de la Covid-19 al sector de la Restauració
Següent
Oferta d’Ocupació Pública 2020
Menú