El regidor Bernadí Vives s’incorpora a l’equip de govern de Llucmajor per a gestionar l’àrea de manteniment urbà

Bernadí Vives

El pacte subscrit entre el Partit Popular i el Pi suposarà poder governar el Consistori amb majoria

Després de mesos de negociacions, finalment, el regidor del Pi, Bernardí Vives s’incorpora a l’equip de govern municipal de Llucmajor. La sintonia pel que fa a les necessitats del municipi ha estat fonamental per arribar a una entesa.

El Batle, Eric Jareño i Bernardí Vives, com a representants dels seus partits, han signat un acord de governabilitat fins a final de la present legislatura. “Aquest pacte és una passa endavant per part de Bernardí Vives, al que vull agrair aquest acte de responsabilitat a un moment que estam passant per una crisi sense precedents i en el que el més important és reactivar el nostre municipi”, ha declarat Jareño.

Dins l’acord, el Batle cedirà al nou regidor l’àrea de Manteniment Urbà i Entorn. “Donada la meva experiència crec que és una àrea en la qual podré aportar molt tant amb la gestió com amb la coordinació amb tot l’equip de l’Ajuntament”, ha expressat Vives. L’objectiu principal amb aquesta nova incorporació és treballar pel municipi. De fet un dels punts principals del pacte és compartir una visió de les necessitats de la ciutadania i crear plans i projectes per arribar a complir aquests menesters.

Les polítiques de caràcter social i econòmic han estat presents a les converses mantingudes entre ambdós durant els darrers mesos. Hi ha una total coincidència a la necessitat de prioritzar aquelles decisions que ajudin a superar la crisi derivada de l’actual pandèmia. L’administració local, segons els dos partits, ha de guanyar amb agilitat per adaptar-se a la nova situació i a les noves demandes que genera la ciutadania. La feina de dinamització que ha de liderar l’Ajuntament ha d’augmentar-se.

“No sols ens hem fixat amb el present sinó que també volem impulsar decisions de futur que transformin Llucmajor en un municipi sostenible en tots els aspectes”, ha subratllat Jareño. Així, el compromís, per part de les dues formacions, és afrontar la situació, posar els ciutadans al centre de l’acció política i dissenyar el Llucmajor del futur. “L’eficàcia i la proximitat de la gestió han de marcar, també, aquests temps i, entre tots, podem aconseguir-ho”, ha dit Vives.

Ho vols compartir?
Anterior
Borsa de personal funcionari interí tècnic d’esports per a posteriors nomenaments com a personal funcionari interí
Següent
Fins a 3.000 euros de multa a una persona localitzada a Llucmajor abocant de manera il·legal restes d’una obra
Menú