El Govern iniciarà la dotació de mobiliari del Centre de Dia de Badia Gran

El Govern iniciarà la dotació de mobiliari del Centre de Dia de Badia Gran

El ple aprova el conveni entre amb la Conselleria de Serveis Socials per a un centre de 20 places

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor va aprovar per unanimitat un conveni amb el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, mitjançant el qual cedeix l’ús d’un immoble de Badia Gran, per tal que l’esmentat consorci pugui iniciar la dotació de mobiliari per a la posada en funcionament d’un centre d’estades diürnes amb 20 places.

Concretament, l’Ajuntament de Llucmajor cedeix el primer pis d’un edifici del carrer Isaac Peral s/n, on actualment hi ha ubicada l’Oficina d’Atenció Ciutadana. L’espai té una superfície de 330 metres quadrats distribuïts en sala-rebedor, dos banys adaptats, un bany adaptat pel personal, lavabos, sala polivalent, office per a servei de cuina, sala de cures, despatx de personal i sala de descans.

La regidora d’Atenció Social de l’Ajuntament de Llucmajor, Maria Antònia Gil, apunta que “l’Ajuntament va adequar aquest espai perquè pogués acollir un centre de dia i ara feim una passa pensam que molt important per a la seva posada en marxa, ja que el Govern balear, dotarà l’espai del mobiliari necessari per a poder obrir el centre de dia”.

“Aquesta és una passa més de les que ens resten perquè el centre de dia sigui una realitat. Ara feim feina amb les acreditacions i documentació del centre i ja hem enviat un esborrany a l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials) que ens dirà si ens manca algun tràmit o si he d’esmenar alguna deficiència”, explica Gil.

Ho vols compartir?
Anterior
Comunicat de l’Ajuntament de Llucmajor davant el problema de la recollida selectiva en el municipi
Següent
Descobriment de la placa en homenatge a Joan Ferre Pomar a s’Arenal
Menú