El Consell d’Infants presenta la Diada de la Infància que ha organitzat per dia 26 de maig

El Consell d'Infants presenta la Diada de la Infància que ha organitzat per dia 26 de maig

A la plaça Joan de Borbó de Badia Gran

Representants de 4t d’Educació Primària dels centres escolars del municipi, donaren a conèixer la tasca que els encomanà l’anterior batle de Llucmajor, Bernadí Vives, al batle actual, Gori Estarellas i a regidors i regidores de l’equip de govern.

A petició de Batlia, els nins i nines han organitzat una Diada de la Infància, que se celebrarà el pròxim dia 26 de maig, a partir de les 10.00 i fins a les 13.30 hores, a la plaça Joan de Borbó de Badia Gran. En el marc d’aquesta diada hi haurà tres espais: un creatiu artístic amb exposicions, un de representació teatrals i un altre de jocs. Hi estan convidats tots els nins, nines i joves del municipi.

El regidor de Participació Ciutadana, Tomeu Tugores, valorà de forma molt positiva la celebració d’aquest Consell d’Infants i destacà que “tot el que han decidit fer en la diada es pot dir a terme amb material reutilitzable i que tenim a l’abast de tots. És a dir, els nins i nines han estat molt conscients de la importància de no generar residus i això és important”.

Ho vols compartir?
Anterior
Agenda esportiva de la setmana
Següent
Convocatòria i ordre del dia del ple ordinari del mes d’abril
Menú