El Consell de Mallorca anuncia l’obertura del vial d’accés a l’IES i al poliesportiu de s’Arenal

El Consell de Mallorca anuncia l'obertura del vial d'accés a l'IES i al poliesportiu de s'Arenal

Una antiga reclamació per tal de millorar la circulació i la seguretat en els accessos

El Consell de Mallorca ha anunciat que escometrà aviat i finançarà les obres de millora de les interseccions de Son Verí Nou. Amb aquest objectiu es construirà una rotonda a l’entrada de Son Verí Nou i s’obrirà el carrer d’accés a l’IES i el poliesportiu, actualment sense sortida, per connectar-ho amb l’avinguda del Baladre de l’esmentada urbanització.  Així ho anuncià el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Llucmajor, Jaume Tomàs, en el decurs del ple on el PP, a l’oposició, presentà una moció per tal de demanar aquesta millora a l’administració insular.

Tomàs explicà que “els darrers dies hem rebut la confirmació per part del departament de Territori i Infraestructures de la pròxima licitació d’aquestes obres, unes obres necessàries per millorar la mobilitat de la zona». Amb aquest projecte es pretén donar sortida al carrer d’accés a l’IES i al poliesportiu, un antic tram de la carretera militar d’es Cap Blanc, que no té sortida. A més, té un únic accés des de la rotonda que connecta l’avinguda Europa de s’Arenal amb la carretera d’urbanitzacions (Ma-6014) i això fa que aquesta via es vegi afectada en les hores punta de trànsit.
 
Cal recordar que el mes de juliol de 2017 el Consell de Govern va aprovar ocupar de forma urgent els terrenys expropiats amb motiu de l’execució d’aquest projecte perquè “possibilitarà el restabliment de les condicions de seguretat viària i l’augment de la seguretat dels vehicles i vianants”. A més a més, també es preveu que solucioni en part el problema d’aparcaments i de mobilitat a la zona de l’Institut i el Camp municipal d’Esports de s’Arenal. Tomàs detallà que el projecte preveu la construcció d’una rotonda a la connexió amb la cruïlla amb Son Verí. “El projecte està en el departament de contractació del Consell i sortirà a licitació aviat”, afegí.

Ho vols compartir?
Anterior
Recaptats 4.500 euros a la gran festa solidària per Sant Llorenç i el Llevant
Següent
Acord entre Ajuntament de Llucmajor i sindicats per la carrera professional dels empleats públics
Menú