L’Ajuntament de Llucmajor retira 65 saques de residus dels torrents del municipi i neteja tots els embornals

En els darrers dies s’han dut a terme les tasques de neteja dels trams urbans de cinc torrents que discorren per Llucmajor i ha començat la neteja de 580 embornals

Avui han conclòs les tasques de neteja dels llits dels torrents que discorren per la trama urbana del municipi de Llucmajor. 

L’Ajuntament de Llucmajor, a retirat 65 saques de residus (branques, pedres, plàstics i altres) que podien suposar un risc per als habitants de Llucmajor en cas que es produïssin situacions de pluges torrencials.

S’han netejat els llits del torrent dels Jueus (en col·laboració amb l’Ajuntament de Palma), Son Verí, Cala Mosques, d’es Caló Fort i Na Joanot.

Per part seva, Aqualia, empresa responsable de la gestió de l’aigua de Llucmajor, ha iniciat els treballs de neteja d’embornals, inclosos en la campanya anual que realitza cada any al municipi, amb l’objectiu d’eliminar la brutícia, fulles i papers que s’acumulen en el seu interior i que dificulten la recollida d’aigua els dies de pluja, podent arribar a produir inundacions als carrers. Gràcies a aquesta labor, es netegen els residus dipositats en les canonades, de manera que aquestes recuperin la seva capacitat hidràulica de transport.

Concretament, es fan aquests treballs en els 580 embornals que hi ha en els 103 km de xarxa de clavegueram municipal.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria i bases per a la creació d’una borsa de treball de Director/a de centre a l’efecte de cobrir posteriors contractacions com a personal laboral temporal al Patronat de la Residènica de persones majors
Següent
Arrancan las obras de mejora del alumbrado público de la urbanización Badia Blava
Menú