Congrés Transformació Digital

Els dies 27 i 28 de setembre la Diputació d’Albacete organitza un Congrés per a compartir experiències, novetats i coneixement entre Administracions Públiques amb inquietuds i models compatibles en l’àmbit de les solucions tecnològiques compartides i reutilitzables. Entre les més de 350 Administracions inscrites es troba el Ajuntament de Llucmajor, que estarà representat per l’àrea d’Innovació, encarregada de la Transformació Digital del municipi. 

Ginès Sáez, regidor d’Innovació destaca que “és fonamental continuar amb la modernització de les Administracions Públiques per a poder oferir el millor servei al ciutadà i per a optimitzar els recursos de la pròpia Administració”, a més de que “sempre que sigui possible és necessari que aquesta transformació es produeixi de la manera més sostenible possible compartint recursos i coneixements entre Administracions”. 

Per la seva part el batle de Llucmajor, Éric Jareño ha manifestat que “continuar treballant en la Transformació Digital de Llucmajor és poder agilitzar tràmits ciutadans, poder donar una resposta més ràpida als nostres veïns, afavorir el treball col·laboratiu entre diferents àrees del Ajuntament o promoure la innovació”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’ Ajuntament de Llucmajor aconsegueix reduir les emissions de CO2 en més de 90 tones gràcies a la substitució de lluminàries
Següent
CONSULTA PÚBLICA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS RELATIUS A LA RECOLLIDA I EL TRACTAMENT DELS RESIDUS SÒLIDS URBANS
Menú