Concert de la banda de música de Llucmajor

Concert de la banda de música de Llucmajor

El passat divendres 24 de maig, el Claustre de Sant Bonaventura acollí el primer concert de la temporada que organitza l’Ajuntament de Llucmajor i la Banda de Música de Llucmajor.

Després de la presentació de cinc nou membres de la banda, que ja actuaren a les processons de Setmana Santa, es feu l’estrena d’un pasdoble titulat Brisas de Can Denis del compositor Vicente Francés Sanz. L’obertura per a banda Overture Jubiloso de Frank Erickson, fou la següent obra que interpretà la banda, demostrant una gran qualitat d’interpretació amb canvis de compàs, matisos, ritmes, sonoritat … en definitiva, una obra que resultà molt per a la formació de vent fusta, vent metall i percussió. Seguí el concert amb l’Ave Maria de Caccini, arranjada per Cristòfol Barros, i ja per acabar la primera part interpretaren The happy ciclist, obra caracteritzada pel timbre de bicicleta que fa sonar un solista, que en aquest cas fou Toni Vidal, juntament amb el seu timbre i la seva bicicleta.

Començà la segona part amb un viatge musical pel gran continent americà. Los Rios, La Cordillera de los Andes i Playas de Rio feren gaudir al públic de diferents estils de música; de ritmes de samba i bossa nova; de melodies alegres, atractives i sobretot de la sonoritat que caracteritza aquesta música del compositor i trompetista Kees Vlak. I tot això dins el marc incomparable d’una nit al Claustre de Sant Bonaventura.

Acabà el concert i el públic demanà una obra de propina, el director va optar per interpretar l’obra Tequila i el públic entonà “tequila” sota la batuta de Joan Ramon Xamena Vidal.

Ho vols compartir?
Anterior
Bus per als alumnes dels IES del terme municipal que s’examinen de les PAU
Següent
Campanya 2013 contra la presència d’excrements a la via pública
Menú