Comunicat de l’Ajuntament de Llucmajor davant el problema de la recollida selectiva en el municipi

Comunicat de l'Ajuntament de Llucmajor davant el problema de la recollida selectiva en el municipi

Davant l’acumulació de diferents fraccions en els contenidors de punts de recollida selectiva del terme municipal, l’Ajuntament de Llucmajor, informa que:

1- L’empresa contractista del servei ha tengut un problema de personal que impedeix fer la recollida amb normalitat. Seguim fent feina per a normalitzar la situació com més aviat millor.

2- Aquest problema ha coincidit amb l’inici de la temporada, fet que fa que augmenti de forma més que considerable el reciclatge de residus, una pràctica que per sort de cada vegada és més habitual a les llars del municipi.

3- Aquests dies, dins la mesura de les seves possibilitats, la brigada municipal ha fet feina per tal d’anar retirant els residus que s’acumulen defora dels contenidors, ja que no té mitjans per buidar-los. Per això, l’Ajuntament de Llucmajor ha llogat un camió a la península per tal de poder buidar directament els contenidors. Aquest vehicle arribarà en els pròxims dies.

4- En general, els residus que s’acumulen, són fraccions com ara envasos, cartó i vidre. Per la qual cosa, no hi ha perill per a la salut.

5- Aquests dies, recomanam fer ús dels parcs verds del terme municipal que, en l’època estival, tenen els horaris següents: de dilluns a dissabte de 8 a 14 i de 15.30 a 20 hores i els diumenges de 8 a 14 hores.

6- En els pròxims dies, sortirà a licitació el nou plec de condicions per a la contractació de la recollida selectiva en el municipi.

7- Demanam disculpes a tota la ciutadania per les molèsties que s’han ocasionat aquests dies.

Ho vols compartir?
Anterior
Normes de seguretat per al correfoc de s’Arenal
Següent
El Govern iniciarà la dotació de mobiliari del Centre de Dia de Badia Gran
Menú