Comunicació difusió pública del programa SOIB 30 Formació i Ocupació

soib

L’alumnat treballador de Llucmatourist V inicia la seva ronda de visites a punts emblemàtics de Llucmajor amb el Cronista Oficial Joan Monserrat

L’alumnat treballador del Programa Mixt Llucmatourist V, de la convocatòria del SOIB 30 Formació i Ocupació, el passat 2 de febrer va iniciar la seva ronda de visites a punts d’interès històric i cultural del municipi.

Aquestes visites programades de forma periòdica estan dirigides per Joan Monserrat Sastre, Cronista Oficial de Llucmajor, i dos dels seus objectius són: conèixer de primera mà els recursos històrics, populars i culturals de Llucmajor per poder-ne informar amb coneixement de causa i realitzar part del treball efectiu del projecte sobre el terreny.

Entre els llocs que està previst que visitin figuren: la plaça Espanya, el carrer Bisbe Taixequet, l’església de Sant Miquel o el Claustre de Sant Bonaventura entre d’altres.

Des del Programa Mixt volem agrair a Joan Monserrat la seva col·laboració en aquest projecte.

Etiquetes a utilitzar: #SOIB30ProgramesMixts #SOIB30 #UnSaltAlFutur

Ho vols compartir?
Anterior
Conveni entre l’Ajuntament de Llucmajor i les associacions de les terceres edats de s’Arenal i Badies per utilitzar dos edificis municipals com a centre social als dos nuclis de població
Següent
Convocatòria ordinària de proves per obtenir el permís municipal de conducció d’auto-taxis
Menú