Cloenda del programa del SOIB “Llucmatourist II”

Cloenda del programa del SOIB "Llucmatourist II"

10 alumnes s’han forma en el certificat de professionalitat de nivell 3

El Claustre de Sant Bonaventura acollí l’acte de cloenda de Llucmatourist II, un projecte mixt de formació i ocupació per a persones desocupades de 30 anys o més, duit a terme per l’Ajuntament de Llucmajor i finançat amb fons de la Conferència Sectorial i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).
A través d’aquest programa, 10 alumnes s’han forma en el certificat de professionalitat de nivell 3 “Promoció turística local i atenció al visitant”, al mateix temps que treballa com a informador/a turístic al llarg de 12 mesos.

A l’acte de cloenda hi ha assistit el regidor de Cultura, Lluís Segura, en representació del batle de Llucmajor i el director del SOIB, Pere Torrens; la directora del projecte, Núria Bosch i la docent, María Jesús Macías.

En el decurs de l’acte de cloenda es presentaren diferents treballs realitzats com ara el projecte “Records de Llucmajor” o les rutes de visites turístiques “Arenal Saludable” i “Llucmajor monumental”. També es va visionar el vídeo (enllaç al capdavall) realitzat pels alumnes de 1r de batxillerat de l’assignatura de cultura audiovisual de l’IES Llucmajor, representats a l’acte pel seu professor, Víctor Castells.

Enllaços

Ho vols compartir?
Anterior
El Carnaval de s’Arenal 2019 ja té cartell
Següent
A votació les propostes dels pressupostos participatius de 2019
Menú