Cicle de conferències en commemoració del 50è aniversri de les revoltes de Maig del 68

Cicle de conferències en commemoració del 50è aniversri de les revoltes de Maig del 68

Cada dilluns a les 20.00h, al Claustre, fins dia 4 de juny

L’Ajuntament de Llucmajor ha organitzat un cicle de conferències per a commemorar el 50è aniversari de les revoltes del maig del 68.

El regidor de Cultura, Lluís Segura, apunta que “hem trobat que és una efemèride prou important per a organitzar aquest cicle de conferències sobre els fets de maig del 68 i a banda de commemorar-ho, donam a conèixer aspectes importants i interessants d’aquelles revoltes”. Segura destaca que el cicle de 5 conferències han estat programades amb l’ajuda del departament d’Història de la Universitat de les Illes Balears.

El cicle i la imatge protagonitzen la portada de l’agenda del mes de maig de l’Ajuntament de Llucmajor.

Així, les 5 conferències se celebren cada dilluns del mes de maig i dia 4 de juny, a les 20.00 hores, al Claustre de Sant Bonaventura

– “Causes i conseqüències del Maig del 68”, a càrrec de Pere Sales Vives. (7 de maig)

– Projecció i comentari del documental: “Un film comme les autres” (Jean-Luc Godard, 1968). Xavier Jiménez González. (14 de maig)

– Conferència – col·loqui: “Influència en els mitjans de comunicació i la producció cultural a partir del Maig del 68”. Amb Arnau Company Mates i Sebastià Serra Busquets. (21 de maig)

– Conferència: “L’impuls del Maig del 68 a les organitzacions polítiques i sindicals”, a càrrec d’Antoni Marimon Riutort (28 de maig)

– Conferència: “Oposició antifranquista, moviment estudiantil i Maig de 1968”. David Ginard Féron amb la col·laboració de Miquel Rosselló del Rosal. (4 de juny).

Ho vols compartir?
Anterior
Obert el termini per votar el premi Arenaler de l’any 2018
Següent
Obert el termini per a presentar propostes als pressuposts participatius de 2018
Menú