Celebrat el II campionat “Millor Ciclista de Llucmajor”

Celebrat el II campionat "Millor Ciclista de Llucmajor"

Fins a 375 nins i nines conclouen l’educació viària de Primària

Fins a 375 alumnes de 6è d’Educació Primària del CEIP Son Verí, col·legi Sant Vicenç, CEIP s’Algar, Cooperativa Son Verí Nou, CEIP Urbanitzacions, CEIP Badies, C.P. Jaume III, CEIP Sa Marina, Sant Bonavantura i Nostra Senyora de Gràcia, han acabat la seva formació en educació viària que han realitzat durant tot el cicle de Primària.

Aquesta formació ha culminat avui amb la celebració del II Campionat “Millor ciclista de Llucmajor” convocatòria de 2018, organitzat per la regidora d’Educació i la Policia Local de Llucmajor i que s’ha celebrat al parc infantil de trànsit Pere Maimó Crespí.

La guanyadora del campionat, amb un premi d’una bicicleta i un curs a l’escola de ciclisme Joan Llaneras, ha estat Paula Martínez Minaya del CEIP Badies. D’aquest mateix centre és el segon classificat, Marc Ordóñez Quetglas, que ha guanyat una bicicleta han estat han estat del CEIP Badies. En tercera posició ha quedat Cash Hurst, de la Cooperativa Son Verí Nou, que ha guanyat un casc.

A l’acte hi ha assistit el batle de Llucmajor, Gori Estarellas; la regidora d’Educació, Maria Barceló; el tinent de batle, Jaume Tomàs i el regidor d’Atenció Ciutadana a s’Arenal, Miquel Àngel Serra. Així mateix, hi ha estat present l’inspector en cap de la Policia Local, Sergi Torrandell. Per part de la direcció general de Trànsit, hi ha estat present Toñi Hernández i de l’ISPIB, Llúcia Pons.

Al capdavant d’aquesta iniciativa hi han estat els dos policies que coordinen la formació viària a Llucmajor, Alfonso Reina i Miquel Daviu que han comptat amb la col·laboració d’altres policies de Llucmajor i altres agents responsables d’educació viària o policies tutors de llubí, Palma, Campos, Marratxí i Lloret.

Hi ha assistit també el medallista olímpic i campió del món, Joan Llaneras, que col·labora amb aquest campionat amb la seva Escola de Ciclisme. Altres col·laboradors són Ciclos Quintana, Punt Bike, ITV Bikes, bi Palma, EatCheck, Atmósfera Sport, Forn Can Tofolet, Forn Can Vicenç, Forn Can Pau, Aqualand i s’Hort de Llucmajor.

Ho vols compartir?
Anterior
Avís: Tractament amb herbicida als carrers de Llucmajor
Següent
Programa d’actes de les Festes de Sant Cristòfol de s’Arenal 2018
Menú