Celebrada la tercera edició del Consell d’Infants a Llucmajor

Celebrada la tercera edició del Consell d'Infants a Llucmajor

S’elegiren festes holi i d’aigua per aquest estiu

El passat dimecres, dia 6 de juny, la sala de Plens de l’Ajuntament de Llucmajor va acollir la celebració la tercera edició del Consell d’Infants. Una trobada que té l’objectiu d’escoltar les propostes plantejades dels infants per millorar el municipi i per tal de fer-ne un entorn més amable i adaptat a tots els qui hi vivim. En aquesta ocasió, Bernadí Vives, batle de Llucmajor, va encarregar a l’alumnat de 4rt de segon cicle de primària que pensassin propostes d’activitats per fer aquest estiu. Així, els representants de cada aula han presentat un total de 22 propostes, a les quals se’ls hi ha donat una resposta individualitzada, valorant-ne el seu grau de viabilitat tècnica, normativa i pressupostària.

Les propostes més votades per part dels infants han estat les següents: a Llucmajor ha guanyat l’opció de ‘festa holi’, que havia estat prèviament pre-seleccionada per part de l’equip de govern juntament amb l’opció de ‘diada de tallers diversos’ (tallers de cuina, de material reciclat, d’arts…); i la festa d’aigua. D’altra banda, a s’Arenal la proposta guanyadora ha estat la festa d’aigua, prèviament pre-seleccionada juntament amb la ‘cursa solidaria’ i una ‘diada de tallers diversos’. Finalment, a urbanitzacions també ha sortit guanyadora la festa d’aigua, també prèviament pre-seleccionada juntament amb l’opció ‘pista d’aventures’ i la ‘diada de tallers diversos’.

Tomeu Tugores, regidor de Participació Ciutadana, ha finalitzat la sessió comentant que de seguida que hagin estudiat i tancat tots els detalls de l’activitat (quan es farà, on, quant costarà, el format, etc.), anirà a totes les escoles a explicar-ho i així es podrà fer un retorn de la feina plantejada.

Ho vols compartir?
Anterior
Campanya per a incentivar la neteja a cales i platges del municipi
Següent
Escola d’estiu Llucmajor i s’Arenal
Menú