CARNAVAL 2014 – Llucmajor i Platja de Palma

CARNAVAL 2014 - Llucmajor i Platja de Palma

Llucmajor ha celebrat, com cada any, la festa de Carnaval organitzant una sèrie d’actes pels diferents indrets del terme municipal.

El primer acte que es dugué a terme fou la Rueta del Dijous Llarder, el 27 de febrer, a Llucmajor. Com és habitual, tots els disfressats es concentraren a la placeta del Sabater i, juntament amb la batucada Grup de Joves Bona Ventura, desfilaren fins a la plaça d’Espanya, on els nins i nines que hi participaren gaudiren d’un horabaixa de festa i diversió. Les biblioteques municipals també obriren les portes als usuaris, que volgueren fer una màscara per poder lluir durant els Darrers Dies.
Dissabte 1 de març, a Badies, l’Associació de Veïnats de Badia Blava es posà al capdavant de la rueta que cada any duen a terme per als residents de les urbanitzacions del terme. Nins i nines, pares i mares, padrins i padrines participaren en la desfilada, que acabà al local multifuncional amb una festa d’animació per a tots els participants.
El mateix dissabte a les 15 hores començaren a desfilar les carrosses i les comparses per la Platja de Palma. Un total de 30 participants començaren l’itinerari al carrer de Miquel Costa i Llobera, que seguí per l’avinguda de Miramar i l’avinguda Nacional fins a la plaça de les Meravelles. Les carrosses i les comparses reberen caramels a la sortida per poder repartir durant el recorregut de la rua, i en arribar a la Plaça gaudiren d’un final de festa i de l’entrega de premis que els hotelers i els comerciants de la zona de s’Arenal de Palma i de Llucmajor donaren per a l’ocasió (Riu Hotels, Pabisa Bach Club, Mac Hotels, Carnaval Center, Noum Plaza Son Rigo, MLL Hotels, Asociación de Vecinos San Antonio de la Playa de Palma, Hotel Aya, Hotel Playa Golf, Imprenta Graficart, Club Náutico Arenal, Restaurant Varadero i Estación de Servicio Son Granada).
A Llucmajor, a les 17 hores, començà la XXXII Rua Llucmajorera. Un total de catorze carrosses, nou comparses i sis disfresses individuals desfilaren pels carrers de Llucmajor en un ambient molt carnavalesc. Els premis de la rua d’enguany quedaren repartits de la forma següent:
Categoria de carrosses: primer premi a l’Associació Juvenil Bona Ventura amb “L’esplai d’Orient”; segon premi, a l’escoleta Angelets amb “Un pallasso un somriure”; tercer premi, a l’escoleta Pica-sol amb “Pirates”. Categoria de comparses: primer premi, a Carpe Diem amb “Roba la gallina”; segon premi, al Club Llucmajor Gimnàstic amb “Bailarinas Rockeras”; tercer premi, a M. Potato.
Categoria individuals: primer premi, a “Alegria damunt rodes”; segon premi, a Miquel Tomàs “Pastoret”; tercer premi, a Frozen.
A s’Arenal, el diumenge 2 de març, a les 11 hores, es va dur a terme una rueta per l’avinguda de Miramar, el carrer de Maria Antònia Salva i la plaça Major, on els veïnats arenalers gaudiren i ballaren amb els sons de la batucada del Grup de Joves Bona Ventura.

Ho vols compartir?
Anterior
Concurs de cartells I Setmana Jove Llucmajor
Següent
L’ajuntament de Llucmajor posa en marxa el segon taller ocupacional
Menú