Carnaval 2013 al terme municipal de Llucmajor

Carnaval 2013 al terme municipal de Llucmajor

Els actes festius de carnaval començaren el passat dijous dia 7, Dijous Llarder.

A la biblioteca municipal de s’Arenal es va realitzar un taller de màscares per a tots els nins i nines que hi volgueren participar.
A Llucmajor, a les 17,30 hores va tenir lloc la Rueta que desfilà des de la placeta del Sabater fins a la Plaça Espanya, amenitzada per la batucada Grup Joves Bona Ventura.
I el dissabte dia 9 es celebraren actes de Carnaval a diferents indrets del terme municipal.
El matí, la Rueta de Badies que començà amb un cercavila des del Casal de Joves pel carrers Saturn, Capricorni, Plaça de la Navegació, Magallanes, Isaac Peral, Churruca i Magallanes. A continuació hi hagué una festa infantil amb el grup Flip y Flop. L’Ajuntament agraeix la col.laboració de l’Associació de veins de Badia Blava.
I l’horabaixa, a les 15 hores començà el Carnaval de la Platja de Palma, organitzat pels Ajuntaments de Palma i Llucmajor. Un total de vint i sis carroces i comparses desfilaren per l’Avinguda Miramar i Avinguda Nacional fins a la Plaça de les Maravelles. Es repartiren un total de cinc premis, gentilesa de l’Hotel Playa Golf, Riu Hotels, Mll Hotels, Aparthotel Plaza Son Rigo, Hotel Aya, Club Nàutic s’Arenal, Varadero Beach, Axa Seguros Sbert, Estación de Servicio Son Granada i Graficart.
A les 17 hores començà la XXXI Rua Llucmajorera. Una trentena de comparses, carroces i disfressats es concentraren al Passeig Jaume III per a formar la comitiva que va recórrer els carrers que configuren el Quadrat de la vila. Els guanyadors del concurs foren els següents: primer premi de carroces fou per S’Enfos, el segon premi pel Poblat talaiotic de Capocorb (Col.legi públic Rei Jaume III) i el tercer premi fou repartit entre l’escoleta d’Infants Angelets, el col.legi Nostra Senyora de Gràcia i el Col.legi públic de Badies. El primer premi de comparses fou pels Legos, el segon premi pels Diversorpresa i el tercer premi pels Unicornio Blanco. El primer premi d’individuals fou per la desfressa Willifog, el segon premi fou per La princesa de las nieves i Jack Scarcha i el tercer premi fou per la desfressa Charleston. La comitiva fou amenitzada per la Xaranga de la Banda de Música de Llucmajor i la batucada del Grup Joves Bona Ventura.
Diumenge 12, a la Plaça de Ls Palmeres, hi hagué un ball de desfresses pels residents d’aquella urbanització i a s’Arenal es va dur a terme la Rueta, que començà amb un cercavila acompanyat per la batucada del Grup Joves Bona Ventura pels carrers avinguda Miramar, Maria Antònia Salvà i Plaça Major. Agraïr la col.laboració de l’AMPA del Col•legi Sant Vicenç de Paül, AMPA del Col•legi Públic s’Algar, AMPA del Col•legi Públic Son Verí, Amics dels Reis d’Orient, Hermandad Rociera de s’Arenal, Associació de Veïnats de s’Algar, Associació Amics de s’Arenal i McDonald’s.
El proper dimarts 12 de febrer, a les 20.30 hores, a Llucmajor i organitzat per l’ Obra Cultural Balear tendrà lloc l’Enterrament del Carnaval, amb una desfilada d’endolats des del carrer Bisbe Taixequet (davant el núm. 105) fins al Lloc Sagrat. I el mateix dia, a les 19.00 hores, a s’Arena,l també es celebrarà l’Enterrament del Carnaval amb torrada (cadascú ha de dur el seu menjar) i ball de carnaval a la plaça Major.

Ho vols compartir?
Anterior
Novetats de la biblioteca de Llucmajor
Següent
Suspensió de l’activitat Contacontes del desert
Menú