Campanya per a incentivar la neteja a cales i platges del municipi

Campanya per a incentivar la neteja a cales i platges del municipi

Panells informatius en 4 idiomes

Les àrees de Turisme i de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llucmajor han posat en marca una campanya informativa i de conscienciació per tal de fomentar la neteja a les platges del municipi.

La campanya consisteix en la instal·lació de panells informatius en 4 idiomes (català, castellà, anglès i alemany) amb el lema “Per favor, no deixi els seus residus a la platja, trobarà un contenidor per dipositar-los a la sortida. Per unes platges netes. Gràcies!”.

Aquests panells han estat instal·lats a 11 cales i platges que hi ha al terme municipal de Llucmajor. Pel que fa als quatre arenals més extensos (s’Arenal, Cala Pi, Cala Mosques i Caló de Sant Antoni), destacar que es mantenen les papereres i contenidors de reciclatge que ja hi ha a la zona a més del servei de neteja diari que s’hi du a terme durant els mesos d’estiu.

La regidora de Turisme, Lucia Escribano, apunta que “mantenir les platges netes i més saludables no és complicat si tothom és conscient que ha de llançar els seus fems als contenidors que hi ha a prop de les platges i cales del municipi”. “Pensam que és un petit gest individual amb el qual tots podem contribuir al fet que les nostres platges i cales estiguin netes i no esperar que vengui algú a tirar els fems que nosaltres mateixos hem generat”, destaca la regidora.

Així mateix, a les platges de més afluència de gent, les de Cala Pi i s’Arenal, s’hi han instal·lat també dispensadors de cendrers de cartó reciclat amb el lema “Per unes platges netes, si fumes, agafa un!” per tal que la gent fumadora no deixi les llosques en els arenals.

Ho vols compartir?
Anterior
Cursos de llengua catalana estiu 2017
Següent
Celebrada la tercera edició del Consell d’Infants a Llucmajor
Menú