Cala Pi Solidari

Cala Pi Solidari

En el marc de les festes de Cala Pi tendrà lloc la I Recollida de roba, juguetes i menjar.

Càritas Llucmajor ha organitzat la I RECOLLIDA D’ALIMENTS, ROBA I JUGUETES, dins els actes coneguts popularment com “Cala Pi Solidari”, que tindrà lloc el proper dissabte 19 de juliol a partir de les 12 hores al passeig de Cala Pi. S’espera que sigui una jornada important per a aquesta entitat.

L’Associació d’Amics de Cala Pi va decidir programar aquest esdeveniment dins el programa de festes d’estiu, per ajudar les persones i les famílies més desafavorides de la nostra societat i especialment del municipi llucmajorer.

La recollida acabarà amb un taller solidari d’estampat de camisetes a partir de les 17 hores al mateix passeig.

****

Cáritas Llucmajor ha organizado la I RECOGIDA DE ALIMENTOS, ROPA Y JUGUETES, dentro de los actos conocidos popularmente como “Cala Pi Solidario”, que tendrá lugar el próximo sábado 19 de julio a partir de las 12 horas en el Paseo de Cala Pi. Se espera que sea una jornada importante para esta entidad.

La Asociación de Amigos de Cala Pi decidió programar este evento dentro del programa de fiestas de verano, para ayudar a las personas y familias más desfavorecidas de nuestra sociedad y especialmente del municipio de Llucmajor.

La recogida terminará con un taller solidario de estampado de camisetas a partir de las 17 horas en el mismo lugar

Ho vols compartir?
Anterior
Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2014
Següent
Els residents a Llucmajor poden gaudir de la targeta ciutadana
Menú