Cala Mosques, un any més a la campanya internacional Iniciatives Oceàniques

Cala Mosques, un any més a la campanya internacional Iniciatives Oceàniques

El passat dijous dia 20 de Març va tenir lloc una neteja voluntaria de Cala Mosques, organitzada des de l’Ajuntament de Llucmajor en el contexte de la campanya internacional “Iniciatives Oceàniques”

Aquesta campanya té lloc anualment entre els mesos de març i abril. S’organitzen milers de neteges a platges i rius a tot el món amb la finalitat de denunciar la quantitat de fems i residus que acaben a la mar des de diferents orígens.
El Departament de Medi Ambient i la Regidoria d’Educació coordinaren aquesta activitat de conscienciació amb el Col·legi Públic S’ Algar de s’Arenal.

Més de 150 nins acudiren amb els mestres a Cala Blava (Cala Mosques) i després de rebre una xerrada de conscienciació sobre la importància de no llençar els residus a la mar i sobre les mesures de seguretat, van procedir a retirar tots els residus que trobaren a la cala (petits plàstics majoritàriament provinents de la mar).
Els nins reberen al fi de l’ activitat el tríptic de Bones Pràctiques Ambientals a Platges que conté la política ambiental de les platges del municipi aprovada per Batllia a l’ any 2008.

Ho vols compartir?
Anterior
Motivació per als estudis postobligatoris. Xerrada de la UIB
Següent
XV aniversari de la proclamació de Bartomeu Font i Obrador com a Fill Il.lustre de Llucmajor
Menú