Aprovada definitivament i per unanimitat l’ordenança de convivència ciutadana

Aprovada definitivament i per unanimitat l'ordenança de convivència ciutadana

Crida a tots els agents implicats per canviar de model turístic

L’Ajuntament de Llucmajor va aprovar per unanimitat entre tots els partits polítics amb representació municipal, l’ordenança de convivència ciutadana, un cop resoltes les al·legacions que s’havien presentat al document.

El regidor de Convivència Ciutadana i Policia, Gori Estarellas (PSOE), va fer una crida a la col·laboració de la ciutadania, hotelers, touroperadors i Policia Local, perquè en cas contrari “l’ordenança es pot convertir en paper banyat”.

Estarellas demanà “un esforç a la ciutadania perquè la brutícia i algunes males pràctiques com abocar fems no només són un problema de l’estiu sinó de cultura i educació en general”.

MODEL TURÍSTIC

Pel que fa al model turístic, demanà “un esforç a tots els hotelers que no han pujat la qualitat de les seves instal·lacions i això fa que, sobretot al mes de juny, vengui un turisme que no ens convé”, en referència als joves que passen el final de curs a s’Arenal. “Hi ha hotelers que sí que han invertit i tenen un turisme familiar més tranquil”, afegí. També va fer una crida als touroperadors que “fan feina amb la gent jove de 16, 17 i 18 anys que ens visita el mes de juny que tenen barra lliure i surten sense control perquè surtin amb tutors o amb algun control”. Finalment va demanar la col·laboració de la Policia Local per fer complir l’ordenança. “Només amb l’ajuda de tothom podrem aconseguir que Llucmajor canviï”, tancà la seva intervenció.

En la mateixa línia, el batle de Llucmajor, Bernadí Vives (El PI), afegí que “costarà però s’ha de canviar el model turístic. Sense poder reaccionar passàrem de les discoteques a la terrassa i el botellot i amb això hotelers i institucions ens hem d’implicar. No s’arreglarà amb un any però hem de fer feina amb aquest tema pel bé del nostre municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
Prop de 40 actes i activitats a les Festes de Sant Cristòfol de s’Arenal 2017
Següent
Programa de les Festes d’Estiu a Tolleric, s’Estanyol, Cala Pi, Vallgornera i es Pas, Bellavista i Maioris
Menú