Ampliats els descomptes de la targeta ciutadana de l’EMT fins als 16 anys

Ampliats els descomptes de la targeta ciutadana de l’EMT fins als 16 anys

Les persones interessades s’han de treure la targeta o actualitzar el perfil

L’Ajuntament de Llucmajor amplia els beneficiaris dels descomptes de l’Empresa Municipal de Transport de Palma, fins als 16 anys.

Aquest servei ofereix descomptes als residents del municipi de Llucmajor i també als residents que sofreixen discapacitats i minusvalideses amb les línies de transport urbà de l’Empresa Municipal de Transports de l’Ajuntament de Palma.

Des de la posada en funcionament de la targeta ciutadana l’any 2016, s’han anat ampliant els beneficiaris i a hores d’ara ja poden viatjar de forma gratuïta des dels 0 als 16 anys, és a dir, se’n beneficien tots els alumnes d’educació primària i secundària.

Amb aquest servei l’Ajuntament facilita el transport a tots els seus residents sense tenir la necessitat de dur doblers en metàl·lic i també gaudeixen d’un transbordament gratuït dins els 90 minuts següents al primer embarcament.

Les persones interessades han de treure targeta ciutadana i si la tenen han d’actualitzar el seu perfil. La targeta ja es pot obtenir de forma gratuïta a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de Llucmajor (carrer Constitució núm. 1), s’Arenal (carrer M Antònia Salvà núm. 50) i Badies (carrer Isaac Peral núm 5B).

Ho vols compartir?
Anterior
Iniciades les tasques de restauració del Molí den Gaspar
Següent
Cursos i tallers de conversa de català del període febrer-maig de 2019
Menú