Ampliació del camí de sa Torre que uneix el nucli urbà amb urbanitzacions

Ampliació del camí de sa Torre que uneix el nucli urbà amb urbanitzacions

Compta amb una ajuda de 140.000 euros del Consell de Mallorca

Les obres d’ampliació d’un tram del camí de sa Torre de Llucmajor han començat a bon ritme. Aquesta millora reclamada tant pels veïnats del nucli, com pels de foravila i els d’urbanitzacions, és molt important perquè aquest camí públic comunica el nucli urbà de Llucmajor amb les seves principals urbanitzacions, fet aquest que provoca que el trànsit rodat sigui el major de tots els camins municipals del terme durant tot l’any.

Aquesta obra compta amb un pressupost total de 140.000 euros i preveu eixamplar el camí entre la intersecció del camí de sa Torre amb el camí des Carreró i des Frares fins a l’accés a la finca de Son Mut. “Es tracte d’un tram d’un kilòmetre que era molt estret que ens donava molts de problemes i era molt perillós per la gran quantitat de trànsit com ara cotxes i camions que l’utilitzen però també de ciclistes que aprofiten els nostres camins rurals”, explica el regidor d’Urbanisme, Jaume Tomàs (MÉS).

A banda de ser estret, “el ferm està en mal estat i tot i que la brigada ha anat fent millores puntuals, es feia necessària una intervenció més profunda i aplicar una nova capa d’asfalt damunt l’existent per tal de solucionar els problemes que hi ha”, apunta Tomàs. Així mateix, el projecte preveu enderrocar la pared de pedra seca d’un dels laterals per tal d’ampliar dos metres el camí i tornar-la a construir. També es neteja i desbrossa tota la zona afectada.

Aquestes obres són finançades al cent per cent pel departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca dins un pla especial d’inversions financerament sostenibles.

Ho vols compartir?
Anterior
Iniciades les obres de remodelació de l’escoleta municipal “Fada Morgana”
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor impulsa iniciatives per a millorar l’accessibilitat del municipi
Menú