Un any més “’Els Reis de la Il·lusió” tornen a Llucmajor

El projecte de Somnis Reciclats i l’àrea de Serveis Socials té com a principal objectiu que cap nin es quedi sense regal

El projecte de Somnis Reciclats i l’àrea de Serveis Socials té com a principal objectiu que cap nin es quedi sense regal

“Els Reis de la Il·lusió” tornen un any més a Llucmajor, amb l’objectiu que cap nin o nina es quedi sense regals aquest Nadal. 

La campanya  “Reis de la il·lusió”, és un projecte solidari de l’associació Somnis Reciclats que promou l’apadrinament de cartes perquè els nins i nines d’aquelles famílies que passen una mala situació econòmica puguin tenir també la il·lusió de rebre un regal desitjat.

A partir de les cartes que els infants de Mallorca han escrit als Reis Mags i gràcies a la col·laboració de l’Equip Socioeducatiu dels Serveis Socials de Llucmajor, aquelles persones que ho desitgin, poden col·laborar en el projecte apadrinant una carta i complint els desitjos dels més petits de la casa. 

Tots els interessats poden passar per la botiga infantil Capicua (Bisbe Taixequet, 60), de Llucmajor, de dilluns a divendres de 10 a 13,30 hi de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 10 a 13,30 h, on podran apadrinar una carta i esdevenir així els Reis de la Il·lusió, fent realitat els somnis d’aquests infants.

El regidor de Serveis Socials de Llucmajor, Gabriel Rojo, explica que “un any més col·laboram amb aquesta iniciativa perquè pensam que amb la complicada situació per la que pasen algunes famílies hem de posar el nostre granet d’arena i aconseguir que els més petits de la casa no perdin la il·lusió”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Arxiu de Llucmajor rep dos nous dipòsits temporals per al seu fons documental
Següent
Borsa de treball de personal laboral de professors/es d’adults per a posteriors contractacions com a personal laboral temporal
Menú